Eriks Blog om Estoniakatastrofen

Personligt vittnesbörd om Estoniakatastrofen och information om krishantering

Presentation

Jag heter Erik Gemheden och är 45 år.Arbetar för närvarande som lokalvårdare inom Hela Människan Jönköping och är dessutom skyddsombud inom Vision. Har tidigare arbetat som undersköterska på ett äldreboende samt  inom psykiatri som skötare på en avgiftningsavdelning för missbrukare och på avdelningar inom allmänpsykiatri.

Mitt intresse för krishantering började som en naturlig följd av mina erfarenheter från Estoniakatastrofen och med engagemang inom Röda Korset samt hemvärnet som hemvärnsjukvårdare.

Krishantering är något jag brinner för och min ambition är att i framtiden kunna arbeta med det på något sätt. Mitt syfte med denna sida är att förhoppningsvís kunna vara till hjälp för andra människor i olika situationer. Att vara resursperson för tex vårdutbildningar och jag ställer ibland upp som föreläsare om krishantering och kunna ge blivande vårdpersonal en bild av hur det bli när man hamnar i en allvarlig krissituation och hur man reagerar och hur livet efteråt kan påverkas.

Jag har inget kommersiellt syfte med min sida här. och ställer gärna upp som föreläsare i mån av tid och då för främst personal inom räddningstjänst,vården ,försvaret och  för personal med själavårdande uppgifter inom kyrkan.Allmänheten hänvisar jag hit till min blogg samt till litteratur och tvprogram som finns på marknaden. Det enda jag tar betalt för är för evenutella resekostnader.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s